Diensten

EHBO diensten

Kloek Safety Services levert EHBO voor kleine evenementen tot 5.000 personen (gelijktijdig aanwezig).

Onze hulpverleners opereren altijd in teams van minimaal 2 hulpverleners. Dit is dan ook de minimale afnamen bij ons. Hoeveel hulpverleners er daadwerkelijk nodig zijn bepalen we aan de hand van de risicoanalyse en de richtlijnen van de GHOR.

Wij leveren ervaren hulpverleners met een degelijke opleiding. Naast de reguliere EHBO hebben onze senior hulpverleners ook aanvullende training ondergaan ten behoeve van evenementenhulpverlening. Denk hierbij aan communicatie, triage, EHBO voor gevorderden, brandbestrijding en ontruimen.

EHBO diensten

BHV diensten

Kloek Safety Services levert BHV-diensten voor kleine evenementen tot 5.000 personen (gelijktijdig aanwezig).

Onze hulpverleners opereren altijd in teams van minimaal 2 hulpverleners. Dit is dan ook de minimale afnamen bij ons. Hoeveel hulpverleners er daadwerkelijk nodig zijn bepalen we aan de hand van de risicoanalyse.

Onderdeel van de BHV-dienstverlening voor evenementen is brandbestrijding, brandpreventie en ontruimingen.

Evenementen ondersteuning

Naast de EHBO en BHV-diensten die wij leveren kunnen wij een evenement ook ondersteunen op het gebied van veiligheidsplanning en vergunningen aanvraag. Wij hebben hier een ruime ervaring in en weten wat de gemeentes en autoriteiten verwachten in een vergunningaanvraag en veiligheids-/calamiteitenplan.